Wie mag er mee?

Wie mag er mee?

Uiteraard mag iedereen die er super mega veel zin in heeft mee! Al zijn er enkele dingen waar je op moet letten om er een veilig bivak van te maken. Het belangrijkste is dat alle kinderen gezond mee op kamp gestuurd worden. Indien jullie dochter tot 3 dagen voor het kamp ziekte- of coronasymptomen
vertoont, moeten we helaas streng zijn en zeggen dat ze niet mee mag op kamp. Indien je dochter 3 dagen symptoomvrij is en negatief is getest, kan ze de dag erna echter weer aansluiten op het kamp. Ook bij de leiding zien we er streng op toe dat elke leiding gezond is vooraleer we op kamp vertrekken.

De maatregelen van dit jaar raden sterk aan om maar 1 vrijetijdsaanbod per week te doen. Ze bedoelen daarmee dat je best geen sportkampje en bivak in dezelfde week plant.

Indien het moest zijn dat uw dochter op voorhand ziek wordt en reeds ingeschreven was, dan zullen wij het volledige bedrag van het inschrijvingsgeld terugstorten. Indien ze op kamp ziek wordt, zijn alle inkopen reeds gedaan, dus is er geen mogelijkheid tot terugbetaling. 

DSC_0736