Links

Links

Huh? Chiromeisjes Kiewit steunen zonder ook maar 1 euro extra te betalen? Ja het kan echt! Tijdens het online shoppen kan jij met een paar extra klikken onze vereniging een handje helpen. Hoe werkt dat dan precies? Wanneer je surft naar onderstaande link, kan je de site aanduiden waarop jij iets wilt bestellen. Je wordt dan rechtstreeks doorverwezen naar die site en Trooper onthoudt vanzelf dat jij ons graag wilt steunen. Jullie betalen steeds het normale bedrag (geen extra kosten), maar een procentje van dat bedrag gaat naar onze Chiro. Iedereen blij!

Trooper – Chiromeisjes Kiewit

Naast de meisjeschiro is er in Kiewit ook nog een jongenschiro. Via onderstaande link kom je op hun website terecht waar je meer informatie kan vinden over hun chirowerking!

Chirojongens Kiewit

Op zoek naar chirokledij of knutselmateriaal? Daarvoor kan je terecht bij de Banier! Bezoek hun website en online webshop via onderstaande link.

De Banier

Onze Chiro is onderdeel van enkele grotere gehelen. Samen met Chiro’s uit de buurt vormen we een gewest. Het gewest organiseert hoofdzakelijk activiteiten voor leiding. Maar doorheen het chirojaar organiseren ze ook de Tito-dag voor de Tippers en Keti-Aspi weekend voor de Tiptiens en Aspi’s. De link naar hun Facebookpagina vind je hier:

Gewest Langeman

Onze Chiro is ook onderdeel van verbond Limburg. Zij bundelen alle gewesten in Limburg en organiseren activiteiten zoals Ambriage voor leiding of Aspitrant voor Aspi’s. De link naar hun Facebookpagina vind je hier:

Verbond Limburg

Alle Chiro’s in vlaanderen worden vertegenwoordigd door Chirojeugd Vlaanderen. Op hun website vind je algemene informatie over “De Chiro”.

Chirojeugd Vlaanderen

Naast Chiro zijn er nog andere jeugdinitiatieven in Hasselt. Meer informatie hierover vind je op hun website:

Jeugd Hasselt

Meer weten over wat er gebeurt in Kiewit? Neem dan eens een kijkje op de website van de Kris Kras, een regionaal tijdschrift.

Kris Kras