Geen Chiro op 1/11 & 8/11 en Spagdag@Home uitgesteld

Geen Chiro op 1/11 & 8/11 en Spagdag@Home uitgesteld

Beste ouders

Jullie zullen in de media waarschijnlijk al gezien hebben dat er fysiek geen Chiro meer zal plaatsvinden voor leden ouder dan 12 (Tippers, Tiptiens en Aspi’s). We hebben echter, gezien de ernst van de situatie, besloten om ook voor leden jonger dan 12 geen Chiro te doen op 1/11. Op 8/11 stond er al geen Chiro ingepland en dat zal ook zo blijven. Voor zondag 15/11 zal de situatie dan nog herbekeken worden want het is nog altijd door de overheid toegestaan om Chiro activiteiten te organiseren voor leden jonger dan 12 tijdens de verstrengde lockdown. We houden jullie dus nog op de hoogte. 

Bovendien zullen we ook onze spagdag@home uitstellen naar het voorjaar aangezien het door de verstrengde maatregelen onhaalbaar is geworden om de afhaal te organiseren. We willen iedereen die besteld had wel bedanken voor hun steun in deze moeilijke periode. 

Tot slot willen we ons nog graag excuseren voor de laattijdige communicatie. De situatie verandert bijna dagelijks waardoor we soms genoodzaakt zijn om de communicatie van bepaalde beslissingen uit te stellen. Alvast bedankt voor jullie begrip. 

We hopen snel weer op een fijne en veilige manier te kunnen opstarten!

Groetjes, 

De leiding 

Reacties zijn gesloten.