Belangrijk bericht ouderavond

Belangrijk bericht ouderavond

Beste ouders, 

Naar aanleiding van de vele bezorgdheden omtrent het coronavirus en de ouderavond, sturen we deze mail ter verduidelijking. We begrijpen dat de maatregelen die de afgelopen dagen werden genomen, zorgen voor een ongerust gevoel over onze ouderavond. 

Omdat er vooral veel in contact getreden zou worden met risicogroepen, hebben we daarom met pijn in ons hart beslist om de ouderavond dit jaar wat anders aan te pakken. Chiro zou chiro niet zijn, moesten we niet met een alternatief afkomen natuurlijk. 

We willen graag de tijd en moeite die de leden en leiding in de act hebben gestoken, niet zomaar verloren laten gaan. Daarom hebben we besloten om de ouderavond door te laten gaan, enkel voor de leden, dus zonder extra publiek. Alle acts zullen wel gefilmd worden zodat jullie achteraf nog kunnen meegenieten.  

Hoe gaat dit concreet in zijn werking? Alle leden worden op zaterdag 14/03 om 15u30 verwacht in de feestzaal van Kindsheid Jesu Hasselt. Elke groep zal nog 1 keertje mogen oefenen op het podium, om wat aan de zaal te wennen. Nadien zullen de groepen beurt om beurt hun act mogen opvoeren voor de rest van de jongens- en meisjeschiro. Wanneer alle acts gedaan zijn, sluiten we de dag gezellig af met een lekkere hotdog op kosten van de chiro. Om 18u30 mogen jullie je kind terug komen halen. 

We willen benadrukken dat dit in principe hetzelfde concept is als een gewone chirozondag. Er zal geen extra publiek aanwezig zijn. We proberen de dag zelf extra te letten op handhygiëne en genoeg ruimte tussen de kinderen, net zoals er op alle scholen extra op wordt gelet. Aangezien de meeste leden bijna elke dag in contact treden met elkaar op school, is de kans op extra besmettingen klein. 

We blijven zeker de officiële maatregelen opvolgen. Wanneer er iets verandert, houden we jullie zeker op de hoogte. Indien er geen extra mail wordt gestuurd, blijven de bovenstaande regelingen gelden. De meest recente mail vervangt steeds alle voorgaande mails. 

We hopen jullie kinderen toch talrijk aanwezig te zien deze zaterdag, 

Groetjes 
De leiding van de  jongens- en meisjeschiro Reacties zijn gesloten.