FAQ

FAQ

Natuurlijk! Ook leden die al enkele maanden niet aanwezig waren zijn meer dan welkom op bivak! We hebben jullie gemist en zijn heel blij om iedereen terug te zien!

Vanaf 9/05 zullen alle groepen buiten terug bubbels van 25 leden kunnen vormen. Dat wil normaal zeggen dat groepen niet meer in twee gesplitst moeten worden. Binnen zullen de Sloebers, Speelclubs en Kwiks wel in bubbels van 10 moeten spelen. De Tippers, Tiptiens en Aspi’s zijn verplicht om buiten te spelen.

Het overlegcomitรฉ liet ons al weten dat kampen in bubbels van 50 kinderen zullen kunnen doorgaan. Deze bubbels worden mogelijks nog versoepeld. Op andere maatregelen en richtlijnen zijn we momenteel nog aan het wachten. Je kan ons wel al enorm vooruit helpen door de bivak bevraging die je via mail ontvangen hebt in te vullen. Vanaf dat we meer info hebben zal de infoavond ook ingepland worden en houden wij jullie op de hoogte via mail.

De 1-hobby-per-week aanbeveling geldt niet meer! Voorzichtig zijn blijft de boodschap maar je mag wel terug tegelijkertijd naar bijvoorbeeldย  de Chiro en de volleybal.